Son Serra de Marina

Aquesta setmana per a la secció de La fotografia he escollit una foto que vaig fer aquest estiu de vacances a Son Serra de Marina, Mallorca. El motiu pel qual he escollit aquesta imatge és perquè em porta molts bons records i nostàlgia de les dues setmanes que vaig estar a l’illa, a més a més, em sembla una platja preciosa. No hi ha paraules per descriure la sensació que transmetia la tranquil·litat del mar. També és la platja ideal pels amants del surf, ja que hi ha unes ones molt bones, sobretot durant l’estiu. Espero poder tornar molt aviat i també espero que vosaltres hi pugueu estar algun dia, us la recomano molt!

Marina Viñallonga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: