EL CARNAVAL AL MARTA MATA!

Aquesta és la notícia que han volgut destacar els alumnes de 2nB:

Fa uns dies, va ser la setmana del carnaval (12-02-18 fins el 16-02-18) a l’IES Marta Mata i els delegats de 4t d’ESO van decidir que durant aquella setmana els alumnes del Marta Mata podríem venir vestits de diferents maneres (era opcional). No obstant, havíem de venir vestits cada dia d’una forma concreta, la qual es publicava en un compte d’Instagram anomenat “@elreymomosi”. Aquesta es publicava amb dos dies d’antelació respecte el dia en qüestió i els delegats de cada classe avisàvem i indicàvem de què havíem d’anar vestits en el grup de WhatsApp de cada classe.

Les formes en què podíem venir vestits eren totes molt divertides i interessants:

  • El dilluns (12-02-18): anar amb la roba a l’inrevés.
  • El dimarts (13-02-18): anar com una “choni”.
  • El dimecres (14-02-18): anar elegant.
  • El dijous (15-02-18): anar de transsexual, és a dir, els nois vestits com si fossin noies i a l’inrevés.
  • El divendres (16-02-18): anar en pijama.

El nivell d’on vam obtenir més participació per part dels alumnes en la setmana de carnaval va ser 4t d’ESO, donat que molts d’ells venien disfressats tal com s’havia de disfressar i alguns d’ells van venir disfressats els cinc dies! Ens agradaria felicitar i agrair a tots els que hagin vingut disfressats, donat que han fet que aquesta setmana especial estigués present a l’institut i animar als que no ho hagin fet que l’any que ve ho facin, per tal de donar encara més color al carnaval de l’IES Marta Mata!

Alumnat de 2nB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: