Un gran èxit, una Remençada que ningú s’esperava

Després d’un any i mig d’assaig i preparació de l’obra arriba el dia el dissabte 27 de maig la 4 edició de la Remençada. El gran musical històric del Vallès aquell mateix dia hi havia una fira de pagès remença i el diumenge una caminada per conèixer els escenaris reals dels fets històrics que inspiren el musical de la Remençada com la casa d’un dels nostres personatges en Bartomeu Sala que vivia a can Sala Gros de Vallromanes, que avui en dia és un hotel masala gros. El dia 27 va venir al musica al voltant de 2.500 persones, van seguir dissabte la quarta edició de la Remençada on entre públic hi havia, a més de l’alcalde Jose Antonio Montero i altres regidors de l’ajuntament de Montornès i Vallromanes a part de les empreses col·laboradores i municipis de l’entorn on també va poder assistir la primera padrina de l’esdeveniment la cuinera Ada Parellada. La representació es va iniciar a les 6 de la tarda a l’aparcament dels carrers de Narcís Montoriol i de Francesc Layret on es van poder veure els quatre primers actes on després el mateix públic es va traslladar a la plaça Pau Picasso on es va viure el moment culminant de l’obra la batalla de pagesos contra soldats i el desenllaç de la història.

També després de la representació vam poder gaudir de la pantalla gran que va passar la penya blaugrana per veure la final de la copa del Rei,  Barça – Alabés amb botifarra.

Ja són quatre anys que s’ha fet la remençada i volem que això continuï més enllà i per això us convidem que de cara a l’any vinent si us encanta el teatre o cantar, o simplement voleu col·laborar dintre de l’espectacle envieu un correu electrònic a laremencada@gmail.com.

 
Un moment de la representacióActors i actrius no professionals, en ple treball interpretatiuLes forques dels remences vencen les espases dels soldatsEls pagesos de remença es dirigeixen cap el camp de batalla

Alex Gil i Mika Franganillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: