Bolca una ambulància que duia un pacient a l’hospital

Una ambulància i un taxi han xocat aquest matí a la cruïlla entre el carrer de Ramon Trias Fargas i L'ambulància accidentadal’avinguda del Litoral de Barcelona. L’ambulància, que ha bolcat, traslladava a l’Hospital del Mar una pacient que havia tingut una arrítmia.

L’accident, que ha passat a dos quarts de set del matí, ha provocat lesions lleus a cinc persones: el conductor del taxi, els dos tècnics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que anaven a l’ambulància, la mateixa pacient que tenia l’arrítmia i la persona que acompanyava la malalta. Els cinc ferits els han portat als hospitals Clínic, del Mar i del Sagrat Cor.

Aarón Estela i Iván Pèrez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: