Reportatge sobre… Polseres Vermelles!

El reportatge d’aquesta setmana està basada en la sèrie de Polseres Vermelles.

Aquesta sèrie televisiva ha estat emesa per TV3, dirigida per Pau Freixas i creada per Albert Espinosa.

Per comprendre millor la sèrie cal saber una mica de la vida de l’Albert Espinosa.

Va néixer a Barcelona el 5 de novembre de 1974, és un guionista i actor. La vida d’Albert va ser una mica tràgica perquè quan era petit va tenir càncer i com a conseqüència li va suposar perdre una cama. Durant la seva joventut va estar ingresat en un hospital bastants anys lliutant contra la mort.

Als 24 anys, va abandonar l’hospital i va començar a estudiar carreres universitàries on es va graduar com a enginyer industrial, tot i això, va començar a escriure guions i actuar amb un grup.

Va començar a destacar en el món del cinema a l’any 2003 amb la pel·licula Planta 4ª.

Al 2006 va fer dues pel·lícules escrites per ell mateix. Al 2007 va començar el rodatge d’una pel·lícula que l’any següent s’estrenaria al seu debut com a director cinematogràfic.

L’any passat va tenir molt d’èxit la pel·lícula Herois dirigida per Pau Freixas la qual ell va ser coguinista.

Actualment, està treballant a la cadena de televisió catalana TV3 amb l’estrena de la sèrie Polseres Vermelles que està basada en la seva experiència.

Ara passarem a parlar sobre què ens explica la sèrie.

Els 6 actors principals formen un grup anomenat “polseres vermelles” i cadascun d’ells té un paper.

Polseres Vermelles narra la història d’un grup d’adolescents que coincideixen en un hospital a causa de les seves malalties, però a pesar d’aixó, parla de l’amistat, les ganes de viure i les ganes de superar-se cada dia.

El repartiment és el següent:

Àlex Monner fa de Lleó, aquest personatge és el que té més experiència dins la colla d’amics perquè és el que més temps porta a causa que té càncer, i li han hagut d’emputar la cama. És valent i amistós. És el “líder” del grup.

Joana Vilapuig fa de Cristina, aquesta nena va entrar a l’hospital perquè tenia anorèxia. Al cap del temps, s’ha vist una evolució considerable i s’ha superat ella mateixa. És la “noia” del grup dels polseres.

Igor Szpakowski fa de Jordi, que és el company d’habitació de Lleó. Comparteixen la mateixa malaltia i també li han emputat la cama. Interpreta el paper de “segon líder”. Té un caràcter tranquil i una mica poruc.

Marc Balaguer fa de Toni, un noi que té síndrome d’Asperger. Té la capacitat de contactar amb els que estan entre la vida i la mort. Té un caràcter molt amistós i mai diu mentides. És el “llest” de la colla.

Mikel Iglesias fa d’Ignasi, el nen que es va morir a la primera temporada, que va morir en una operació de vida o mort. En l’evolució d’aquest personatge hem vist una millora impressionant. L’Ignasi era i sempre serà el “guapo” del grup.

Nil Cordoner fa de Roc, el més petit dels polseres, un nen que estava en coma des de feia 2 anys, i que al final vam veure que es despertava del coma. En Roc era el “imprescindible” dels polseres vermelles.

Actualment, la sèrie ha acabat la primera temporada amb un èxit bestial.

Per confirmar que aquest final que ha tingut molt éxit hem sortit a fer unes preguntes per veure l’opinió de la gent.

En general a la gent li agrada la sèrie de TV3 perquè amb ella aprens molt i fa que valoris més el que tens. Pensen que està ben enfocada i el personatge que més els agrada és en Lleó, per les seves ganes de viure i d’aprofitar el moment.

Esperem que us agradi!

Daniel Mora i Carla Fernández

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: