Lauren Giddings

Aquesta setmana a Expedient Paranormal us portem una història real, la de Lauren Giddings.

Un dia, algú va trobar-se el cos de la Lauren pel carrer i les notícies van volar i van arribar fins al veí de la Lauren. Els periodistes van entrevistar al veí anomenat Stephen, que va tenir una reacció de sorpresa, però la veritat, és que ell ja sabia que era morta, ja que ell era el seu assassí. El més paranormal de tot era com va reaccionar, era massa real.

Stephen McDaniel va començar a tenir una certa obsessió per a la Lauren, que l’arribava a espiar. Un d’aquells dies, va entrar a l’habitació de la seva veïna, ella es va adonar que hi havia algú i va cridar que s’anés d’allà. Ell, va ser llençar-se a sobre d’ella i la va començar a escanyar. Quan ella es va quedar inconscient, la va deixar dins la banyera i va tornar amb una serra i li va tallar les extremitats. Tot seguit va ficar el cos a una bossa i la va deixar a un lloc on ningú la pogués trobar.

Stephen va ser enxampat per al policia i el seu crim va ser exposat al públic.

Resultado de imagen de lauren giddings

Lauren Giddings

Resultado de imagen de lauren giddings

Stephen McDaniel

Judit Durán i Júlia Costa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: