Kilian Jornet torna a intentar pujar l’Everest

L’atleta català torna a intentar el seu repte de pujar l’Everest després, d’haver estat durant dos anys intentant aconseguir aquest repte, aquest any 2017, ja ha anat cap a l’Himàlaia a pujar la muntanya més alta del planeta.

L’any 2015, va haver-hi un terratrèmol, pel qual no va poder pujar, i l’any 2016, per diverses condicions meteorològiques. En Kilian anirà acompanyat del seu company atleta, Emelie Forsberg, el qual han estat preparant-se durant setmanes per aquest repte.
Resultado de imagen de kilian jornet everest
Encara que hagin estat preparant-se per pujar, no té res a veure, ja que les decisions les hi hauran de prendre depenent de la reacció del seu cos, per tant, haurà d’actuar lleugerament i ràpid. Tenen fer l’expedició entre agost i setembre, ja que les temperatures en aquesta època és més càlida, i no hi ha tant risc de congelacions, però això no influirà molt, estant a més de 8.000 metres d’altura.

Aarón Estela i Mika Franganillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: