Feliç aniversari Neymar i Cristiano Ronaldo!

Aquesta setmana a “Esports” us deixo una notícia diferent relacionada amb l’esport però no es tracta de partits, campionats ni competicions sinó dels aniversaris del jugador del F.C. Barcelona-Neymar Dos Santos i del Real Madrid- Cristiano Ronaldo, la data de naixement d’aquests dos cracks va ser: Neymar l’any 1992 el 5 de Febrer (25anys)/ Cristiano Ronaldo: 5 de febrer de 1985 ( 32anys) al mateix dia però no el mateix any com podeu observar, doncs aquí acabaria aquesta notícia, i l’institut Marta Mata us desitgem feliç aniversari!

https://i0.wp.com/e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2017/02/04/14862420291384.jpghttps://i0.wp.com/images.performgroup.com/di/library/goal_de/c/d/neymar-11272016_1nvqjcevffmxs1fn8r00rfgbqz.jpg

Helena Martín i  Iván Pérez

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: