Infierno Blanco

Avui us portem en aquesta secció una aplicació de IOS i Android que us encantarà. infierno-blanco

Infierno blanco és un joc per a tauletes i mòbils que s’ha fet popular aquest Nadal. Els mateixos creadors de Lifeline, han tornat però aquesta vegada el joc es pot jugar en castellà, ja que abans era únicament en anglès.

La història, realment misteriosa, comença amb una persona que et parla per un transmissor. Aquesta persona no se’n recorda res de la seva vida ni com ha arribat a aquell lloc, en una serralada de muntanyes nevades. A partir d’aquí hauràs d’ajudar a Adams per trobar informació i sortir d’aquell congelat lloc. Per ajudar-lo, hauràs d’escollir un missatge de dos, i depèn el que elegeixis, la història canvia.

Aquest joc està ple de misteris i diferents finals hi pots trobar dins d’ell, per això ho recomanem! Bon joc per passar el temps. Solament costa 1,99€. A més, pots jugar en el mòbil o en tauletes! Descarrega-te’l ja!

Link App Store:

https://itunes.apple.com/es/app/lifeline-infierno-blanco/id1094429166?mt=8

Link Play Store:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.threeminutegames.lifelinewhiteoutgoog&hl=es

Judit Costa i Aaron Estela

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: