Shingeki no Kyojin

Ja que d’aquí a dues setmanes es celebra el Saló del Manga, us informarem una mica d’una de les sèries més conegudes arreu del món i potser ja sabeu quina és.

Shingeki no Kyojin, o més ben dit, Atac als titans, és un anime (anime=sèrie japonesa) que ha aconseguit una gran popularitat durant aquests anys. La sèrie prové d’un manga (manga=còmic japonès) creat el 2009 per Hajime Isayama. La seva adaptació en anime ha fet que la seva popularitat augmentés. L’anime va ser estrenat a Japó el 6 d’abril del 2013 amb 25 capítols.

shingeki-no-kyojin

En un món alternatiu, unes enormes criatures d’entre 2-15 metres apareixen amb la finalitat de devorar humans. A causa d’aquest esdeveniment, la humanitat està en perill d’extinció. Tanmateix, un grup reduït de persones va poder sobreviure gràcies a unes muralles de 50 metres d’altura, el triple dalt dels titans més grans. La humanitat va romandre en aquestes tres muralles dividides en tres sectors: la primera muralla, Maria, la segona, Rose i la tercera, Sina.

Durant 100 anys, la vida dintre de les muralles va ser pacífica. Però, un dia, un tità de 50 metres d’altura provoca una escletxa a la muralla Maria per on van entrar els titans més petits.

Eren, un jove que és el protagonista de la història, amb molta ràbia al seu interior, jura que matarà a tots els titans per venjar-se de la mort de la seva mare.

L’únic desavantatge de la sèrie és que el final és obert, ja que van haver-hi problemes en la producció de la sèrie i la van deixar mig acabada. Per poder seguir el fil de la història, s’ha de llegir el còmic, però, ja no fa falta preocupar-se, ja que l’any que ve s’ha confirmat l’estrena de la segona temporada! S’ha de tenir paciència!

Judit Costa i Alba Iglesias

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: