Aquesta setmana et recomanem…

La cançó de la setmana

Aquesta setmana us recomanem el més nou d’India Martínez amb Estopa. Estem a l’espera de la publicació del vídeo official.

L’Aplicació de la setmana

Aquesta setmana ha pujat com l’escuma el número de descàrregues a l’app aa, consisteix en passar nivells aconseguint col·locar uns pals al seu lloc mentres que una roda va girant. Prova’l!

       

Mostra de l’App

La pel·lícula de la setmana

Pòster de la pel·lícula

Aquesta setmana us recomanem la pel·lícula Camino a la escuela. És un documental que relata quatre històries diferents. Jackson, Carlos, Zahira i Samuel són quatre nens de diferents racons del món: Kenya, Argentina, el Marroc i l’Índia. Tots quatre comparteixen el mateix desig d’aprendre. Malgrat les distàncies llargues per anar a les seves respectives escoles i les complicacions que sorgeixen en el camí, Jackson, Carlos, Zahira i Samuel volen fer entendre l’important que és per a ells anar a escola. Per tant, cada dia, s’embarquen en una aventura que posa contínuament les seves vides en joc, perquè saben que l’educació només pot donar-los una vida millor.

Pròximament estarà al cinema.

Tràiler de la pel·lícula

El llibre de la setmana

I com no, aquesta setmana per Sant Jordi és tradició regalar un llibre. Per això us deixem el link d’una pàgina web on hi ha els millors llibres del moment. Així podreu agafar una idea per aquest Sant Jordi!

http://mislibrospreferidos.com/

Júlia González i Helena Palma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: