ADÉU, MARTA MATA

Quatre anys junts, milers de dies, quants capítols d’amistat s’han escrit. Que els anys passats es converteixin en bells records, per sempre al meu cor.​

Després de tot, me’n vaig, estic segur que ens tornem a trobar. Espero que remeu amb saviesa i perseverança i navegueu cap a un demà ideal. Després de la graduació, tinc ganes de mantenir el temps que estàvem junts, vull que tinguem un futur brillant!

M’agrada molt Web, m’ha ensenyat moltes coses, i m’agrada submergir-me en la recerca d’informació a Internet. La meva secció preferida és Sabies que…, perquè puc consultar molta informació i també puc trobar moltes coses que no sé.

Tot i que realment no vull marxar d’aquí, al final anirem i començarem una nova vida pròpia.

Anem per camins separats, adéu!

Jiahao Ye

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: