Fi!

A Les Barraques Digitals he après que mai faria un treball relacionat amb això. En principi, quan vaig escollir les optatives, jo aquesta optativa em posava que era informàtica em vaig apuntar, però em vaig portar una decepció quan era de buscar informació per escriure una secció. Però, fora d’això, prefereixo aquesta optativa que altres, ja que en les altres no m’hauria comfortat. També jo havia escollit una altre abans que Web, però no hi havia places. Per altra banda, he de dir que hi ha coses que són divertides, també la professora s’explica bé i s’entén.

A mi personalment la secció que més m’agrada és Per desconnectar, ja que la secció era de descobrir i recomanar llocs per anar-hi i desconnectar-se, és fàcil de buscar la informació i d’explicar-la, també en buscar-la i trobar informació podies veure detalls que no saps i aprendre’n també.

Roman Pardo Blume

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: