Cap de setmana a Saragossa

Avui, a Per desconnectar, parlaré una miqueta sobre Saragossa, que és la capital d’Aragó. La ciutat ofereix un conjunt de monuments que mereix la pena visitar un cap de setmana, com muralles, basíliques, palaus… amb molta història!

Alguns dels llocs que podeu visitar per primera vegada són:

Basílica del Pilar Zaragoza

BASÍLICA DEL PILAR:

Una de les millors coses a veure a Saragossa és la seva catedral. La Catedral-Basílica de Nostra Senyora del Pilar és el símbol més emblemàtic de la capital aragonesa i de la Guardia Civil i una de les obres del barroc més important del país.

Aprofitant la visita a la Basílica, no et pots perdre la millor panoràmica per veure a Saragossa. Per això només has de prendre l’ascensor que t’eleva a uns 65 metres fins a un mirador a la torre San Francisco de Borja. Els més agosarats poden pujar uns metres més per una escala helicoïdal.

TAPEJAR PEL TUBO:

El Tubo de Zaragoza

A un barri de l’estreta zona anomenada “El Tubo”, locals i turistes es barregen per degustar la gran varietat de saboroses tapes que regaràs amb vins i canyes. Cada bar té la seva especialitat: a Casa Lac tastarem les tapes de verdures i borratja; les croquetes t’enamoraran a Bodegas Almau; a El Champi et serviran montaditos directament franquiciats del famós carrer El Laurel de Logroño.

LOMO A LA ZARAGOZANA

lomo a la zaragozana plato tipico de zaragoza
LLOM A LA ZARAGOZANA

Aquest plat consta de llom de porc amb espècies

TERNASCO ROSTIT

ternasco asado
TERNASCO ROSTIT
El ternasco rostit es tracta del plat estrella que has de tastar si vas a Saragossa. El ternasco és xai «jove», de menys de 3 mesos i que encara pren llet materna o fa molt poques dates que ha deixat de fer-ho.
És un tipus d'animal típic d'Aragó i del que destaquen 'La Rasa Aragonesa', 'La Roya Bilbilitana', i l'Ojinegra de Teruel.


                                Èric Macías


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: