Una youtuber diferent…

A ella no li agrada que li diguin influencer, es sent més identificada amb creadora de contingut. Una noia que ho ha petat molt a youtube, Carla Palau Salvador, coneguda a les xarxes com Carla Laubalo. És una noia de vint-i-vuit anys que fa 6 anys que està a les xarxes. Es va fer coneguda gràcies als seus vídeos cantant amb la seva germana. Un dels motius de la seva “fama” va ser, com va explicar obertament, que va patir bullying a l’institut. Això ha fet que tingués una connexió especial amb seguidors que també estan o han passat per això. És autora d’un llibre i una cançó on moltes persones s’hi han sentit identificades i recolzades.

Ella, com molts nens i nenes, ha passat per una època molt dura, en la qual molts no se n’han sortit, per això ella ha dedicat tant de temps a fer vídeos i explicar-ho obertament, perquè nens i nenes d’avui en dia s’adonin que de tot se surt. Així ella demostra que no era ningú, una nena tímida, sense amics, que avui dia pot dir que és una persona que ha ajudat a moltes persones a seguir cap endavant i tenir un futur amb molt d’èxit.

Si vols saber una mica mes de la seva vida, te n’explicaré més.

Carla Laubalo va començar a youtube fa exactament 6 anys (2016). Feia vídeos una mica randoms on ensenyava coses que havia comprat per una pàgina online. Ella ho feia com a hobbie, sense esperar res a canvi. Després d’un temps va començar a fer vídeos de cant amb la seva germana, ja que a les dues els agrada cantar i canten molt bé, això va fer que les visualitzacions i els likes pugessin. Sense que ella volgués ja era una youtuber molt coneguda, amb quasi 500.000 seguidors. Arran d’això va seguir fent videos i va convertir el que era el seu passatemps preferit en el que avui en dia és la seva feina.

Vídeo cantant amb la seva germana

Actualment té 1,49 milions de seguidors, segueix fent vídeos a Youtube però també s’ha passat a un altre plataforma, Twitch, on fa directes cada dia de dilluns a divendres. Fa reaccions, juga a jocs i fa riure a tot el que es connecti. https://www.twitch.tv/carlalaubalo (el seu twitch)

A les xarxes sempre es mostra natural. Com que quan l’assetjaven era per la seva manera de ser i el seu físic, ella vol mostrar que les xarxes avui dia són molt superficials, que no ets millor si tens més corbes, la pell perfecta… Això només són estereotips.

Publicació de Carla Laubalo a instagram

Personalment penso que és una de les millors creadores de contingut ja que no només ensenya la part superficial de les xarxes, sinó que es mostra natural, tal qual es ella, i per això recomano seguir-la o almenys mirar alguns dels seus vídeos. N’estic segura que t’agradaran. Deixaré un link perquè facis una ullada al seu canal:) https://www.youtube.com/results?search_query=carla+laubalo

Anna Molina i Blai Garcia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: