T’agrada Rosalia i vols anar a veure-la?

Aquesta setmana ha estat trending topic l’últim tweet de la Rosalia: ha batut records, com el seu últim àlbum presentat ja fa un mes, Motomami.

Mes de 53 mil likes i 11 mil retweet són les xifres que ha aconseguit la sorpresa de la Rosalia. Els seus fans s’han tornat bojos i ha tingut una gran repercussió en els mitjans de comunicació. El diario El Mundo (aqui), El Pais (aqui) o Binaural (aqui) són alguns dels diaris que han inclòs aquesta notícia en una de les més importants del dia d’avui.

Portada del tour de Motomami

En el tweet anuncia la seva gira, la qual comença en la seva estimada Espanya, en concret, a Almeria el 6 de juliol i finalitza el 18 de desembre a París. També pesarà per quasi totes les comunitats autònomes d’Espanya, per Europa sencera i els Estats Units.

Aquesta gira està protagonitzada pel disc de Motomami, disc que, com hem dit ja a la introducció, va ser publicat fa un mes. Ha tingut una molt bona rebuda per part de la crítica musical i molt ben rebut pels fans.

Motomami s’ha posicionat com el disc més escoltat mundialment a Spotify, adelantant a àlbums com Sour d’Olivia Rodrigo, Justice de Justin Biber o Planet Her de Doja Cat. Ha sigut el millor debut d’una artista espanyola a Sopitify.

ELS FAMOSOS ADMIREN ROSALIA…..

El gran presentador de la televisió americana, Jimmy Fallon, afirma que és el seu disc més escoltat ara mateix. Camila Cabello, en la seva entrevista amb James Corden, també afirma que és una gran inspiració personal la Rosalia per a ella. Madonna ha dit que si ella es pogués reencarnar en una persona, ara mateix seria Rosalia. Clars exemples que el fenomen Rosalia i Motomami segueix i seguirà causant gran furor.

Per últim, perquè us endinseu en la seva música i la història d’aquest àlbum, us deixo aquest vídeo on la Rosalía és entrevistada pel músic Jaime Altozano, ja que si l’escoltem a casa ens sorprendrà o no ens agradarà. Aquesta entrevista ens ajudarà a conèixer el per què de les lletres, els títols, les referències al Reggaeton, a la seva àvia materna d’origen català i moltes més referències que hi ha al meravellós disc de setze cançons.

Video de “Jaime Altozano”

Per últim, no podia acabar aquesta notícia sense mencionar el compte d’instagram @holamotomami. Rosalía, quan va començar la creació de Motomami, va decidir crear un compte en el que pujava idees, fotos, inspiracions i totes les seves necessitats per crear un àlbum.

compte d’nstagram “@holamotomami”

Blai Garcia i Anna Molina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: