ANIVERSARI DE RAUW ALEJANDRO

El darrer dia 10 de gener va ser l’aniversari d’un dels cantants de reggaeton del moment: Rauw Alejandro (Raúl Alejandro). El porto-riqueny va complir vint-i-nou anys.

Rauw Alejandro va saltar a la fama l’any 2014, i des d’aleshores el seu reconeixement ha anat creixent arreu del món amb el pas del temps. Rosalia, la seva parella, no sempre des d’un principi ha triomfat. Quan era jove es va presentar al programa “Tú sí que vales” i no la van agafar al càsting. Ara, després d’uns anys d’esforç, és una de les millors. Ella és d’aquí a prop, de Sant Esteve Sesrovires.

Rauw va celebrar la festa anant-se’n amb la seva parella a la neu de Baqueira Beret, situada al Pirineu català. A part d’òbviament esquiar i gaudir amb la neu, sembla que van ser molt receptius amb els fans que estaven allà, van parlar amb ells, es van fer fotos, etc.

Publicació de Rauw Alejandro a l’instagram pel seu aniversari (@rauwalejandro)

El post d’Instagram pel seu aniversari va dir molt: unes fotos amb un pastís que deia “feliz cumple bebé”. Com segur tots sabem, ha sigut Rosalia qui també li va tacar el nas amb el pastís que va sortir a una de les fotos de la publicació. Sembla que al cantant li va agradar la sorpresa de la catalana, ja que surt amb un somriure Profident.

rosalia testimo massa rauw alejandro
Captura de la història de @rosaliavt

Cal destacar el missatge de la història de Rosalia a Rauw, va utilitzar el català per felicitar-li l’aniversari, ja que ells dos parlen a vegades en català. Això fa que moltes persones que no entenen o que no parlen el català el coneguin, pel fet que és una llengua que cada vegada la parla menys gent i és una cosa negativa.

Susana Rodriguez i Daniel Carrillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: