L’actriu que ha crescut amb nosaltres

Reconoces en esta niña a una de las actrices del momento?
Zendaya de petita

Avui a la secció de Celebrities parlarem d’una noia que segurament ja coneixereu si éreu, o sou, fans de Disney Channel. Ella és Zendaya Maree Stoermer Coleman, nom de l’artista anomenada simplement Zendaya, és una actriu, ballarina, cantant i model estatunidenca, filla única de Samuel David Coleman i de Claire Stoermer. L’actriu va néixer l’1 de setembre de 1996 a Oakland, Califòrnia (Estats Units) i es va preparar per ser actriu a l‘Oakland School Of Arts, on va representar les seves primeres obres teatrals. També va ballar hip-hop i va treballar com a model infantil.

30 ideas de K.C Agente Especial | agente especial, actrices de disney,  famosos
L’artista a la serie K.C Agent Especial

Va saltar a la fama molt jove en aconseguir, amb tretze anys, el paper de Rocky Blue a la telesèrie Disney “Shake It Up!” (2010-2013). A més de l’estimada sèrie, Zendaya va ser protagonista de diversos telefilms Disney com “Amienemigos” (2012), “Applucinante!” (2014) i “K. C. Agent Especial” (2015-2020).

I per acabar, va debutar al cinema amb el paper de MJ, amb “Spider-Man: Homecoming” (2017), amb Tom Holland com l’home aranya de Marvel. El mateix any es va lluir amb “El Gran Showman” (2017). Finalment, va repetir el paper de MJ a “Spider-Man: Lluny De Casa” (2019).

Tom Holland Confesses to Farting on Zendaya During 'Spider-Man' Stunt: 'The  Harness Squeezes It Out'
Zendaya amb la seva actual parella, Tom Holland

L’any 2020 va guanyar un Premi Emmy a la millor actriu dramàtica pel seu protagonisme a la sèrie “Euphoria” (2019-2021), emesa a HBO. L’any següent va protagonitzar Dune amb Timothee Chalamet i, finalment, va tornar a l’Univers Marvel amb “Spider-Man: No Way Home” (2021) amb Tom Holland, amb qui va portar la seva relació fora de plató.

Zendaya y Lancôme unen fuerzas y este es el resultado | KienyKe
Zendaya al anunci de Lancôme

Finalment, en el sector publicitari ha estat imatge publicitària de Lancôme, de Dolce & Gabanna i, entre altres marques, de Bulgari.

Abans de concloure amb la informació, voldria recalcar alguns motius que em van fer escollir Zendaya i admirar-la en el meu dia a dia. El primer motiu és que sempre m’ha atret la facilitat que té en representar personatges que no tenen gaire en comú, però el que més m’ha agradat des de sempre penso que és el fet que no ha parat mai en la seva carrera artística, des de poder veure-la quan teníem sols set anys a Shake It Up o actualment a diferents sèries, pel·lícules o marques importants. Per això i molt més crec que és una persona a la qual és crucial donar prestigi, importància, i sobretot respecte, per tot el que ha fet i en tot el que ens sorprendrà.

A continuació us deixem amb dos vídeos en els quals podeu veure la diferència i l’evolució d’aquesta petita actriu, on hem pogut veure com ha anat creixent i millorant en cada pel·lícula. Si voleu saber més de Zendaya i posar-vos al dia sobre tot el que passa a la seva vida, us deixem el seu Instagram a continuació: @zendaya

Intro de ” Shake It Up” (2010)
Trailer “Euphoria” (2020)

Alba Soley i Eric Macías

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: