El 8 d’octubre tots els cursos s’aniran d’excursió

L’institut Marta Mata de Montornès del Vallès se’n va d’excursió, depenent de cada curs, a un lloc diferent.

1r

Primer de la ESO farà un tomb per Montornès del Vallés, faran diferents activitats.

Aniran a alguna part de Montornès i faran una activitat, després aniran a un altre i faran una altra activitat i així fins que sigui l’hora.

2n

A segon aniran a la Fageda d’En Jordà, faran moltes coses. El primer que faran serà un tomb per la fàbrica per conèixer com fan el iogurts, com els envasen… Després faran una volta pel bosc de la fageda per fer un treball de biologia. Amb el treball sabran com està en aquell lloc la natura.

3r

Tercer de l’ESO anira a Can Girona i a una esplanada on faran moltes activitats, com per exemple fer carreres normals amb grups. També tindran un temps lliure per anar al bosc sense allunyar-se molt, jugar a futbol…

4t

Quart anirà a las pistes d’atletisme de Montornès del Vallès. Va ser una proposta de l’optativa de comitè esportiu de 4t. Faran vàries activitats divertides.

Faran un o diversos partits de futbol, potser seran varis equips o sols seran dos. També faran pàdel d’equips de dues persones on nosaltres creiem que serà bastant divertit. Després faran basquet i jugaran i es divertiran. I moltes més activitats.

Roman pardo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: