Casos paranormals

La Sombra en La Puerta | Anime y Terror Amino

3 casos paranormals reals que no et deixaran dormir.

La Sombra en La Puerta | Anime y Terror Amino
  1. L’ombra

Estava amb el meu marit dormint la migdiada a casa. La casa estava plena de miralls. Em vaig desvetllar i en un d’ells vaig veure com ell estava dret. Em vaig girar a veure i estava dormint al meu costat, què era aquella ombra?

2. Habitació 428

Un dels casos més apassionants que ha suscitat moltes investigacions. Es tracta d’una habitació de la Universitat d’Ohio on han passat fenòmens estranys: des de sessions d’ocultisme, l’aparició de cares i, fins i tot, desaparicions i morts.

La misteriosa habitación 428

Segons les fonts, un estudiant va morir dins d’aquesta habitació en realitzar un acte d’ocultisme per contactar amb els morts, de manera que per a molts experts del paranormal, està maleïda. L’habitació està tancada des de fa dècades.

3.Hospital general de Valencia

Hospital Civil: más de cinco siglos de cuidados

La història de l’hospital es remunta a principis de 1409 quan un frare de la ciutat va instar les autoritats a crear un hospital per a malalts mentals. En els últims anys s’han comptabilitzat fins a una quinzena de morts violentes o defuncions en estranyes circumstàncies dins de l’hospital, estem parlant de víctimes d’agressions, de crims i fins i tot d’accidents de caça, cada cas tanca una història.

El personal de seguretat relaten les esgarrifoses aparicions que tenen lloc entre les seves parets: un monjo d’uns dos metres d’alt, ancianes que parlen amb els zeladors i desapareixen per instants després d’aparèixer al dipòsit, dins d’una de les cambres frigorífiques.

“Treballo com a tècnic d’ambulàncies, vaig arribar a l’hospital i, parlant amb uns companys a la porta de centre, vam veure travessar l’entrada al que semblava un monjo gegantí, d’uns dos metres i escaig d’alçada. Quan vam entrar per trobar-li no vam veure res, ens vam adonar que allò no tenia peus, anava surant. Aquest mateix dia en què vam veure allò va haver-hi set morts a l’hospital i diversos companys van veure l’estranya figura.”

Aya Gaffa i Wissal Baya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: