Un passeig per Siena

Avui us parlarem d’un dels llocs que visitarem quan anem a Itàlia. Parlarem de Siena.

Resultado de imagen de siena"
Siena

La ciutat de Siena es una de les més conegudes de la Toscana. No és una gran ciutat pel seu nombre d’habitants (55.000 habitants) però sí per la seva cultura, els seus monuments i tradicions. Situada al centre de la Toscana, al sud de Florència, la província de Siena s’extén a través dels territoris més famosos i fascinants de la Toscana, com són els Turons meridionals de Chianti, Val d’Elsa i Val di Merse, Val dell’Arbia i Val d’Orcia, fins a les faldes de la Muntanya Amianta.

És una magnífica ciutat artística amb carrers característics, botigues d’artesania i palaus que la converteixen en un objectiu irrenunciable per a turistes italians i estrangers.
Moure’s per les terres de Siena i submergir-se en l’atmosfera d’aquests llocs és una aventura màgica, un recorregut entre múltiples paisatges, de boscos espessos i antigues finques i fantàstics recorreguts.

Aquest són uns dels llocs més coneguts de Siena:

  • Catedral de Siena: És un temple que es troba a la Piazza del Duomo, construït entre 1220 i 1370,  és el temple principal d’aquesta ciutat italiana. Està dedicat a Nostra Senyora de l’Assumpció.
Duomo di Siena-9635.jpg
Catedral de Siena
  • Piazza del Campo: És la plaça principal de centre històric de Siena, considerada una de les millors places medievals d’Europa. És coneguda mundialment per la seva bellesa i integritat arquitectònica. Al voltant de la plaça es celebra tant al juliol com a l’agost la cursa de cavalls del Pal·li.
Resultado de imagen de Piazza del Campo:"
Piazza del Campo
  • Palazzo Salimbeni: És un palau urbà d’estil gòtic situat a la Plaça Salimbeni, al costat de la via Banchi di Sopra al Terzo. L’edifici, associat amb una antiga família comerciant de Siena, en l’actualitat alberga les oficines principals de la Banca Monte dei Paschi di Siena, un dels bancs més antics de l’ món.
Resultado de imagen de palacio salimbeni"
Palazzo Salimbeni
  • Sinagoga: És el lloc d’estudi i oració pels jueus. Usualment hi ha habitacions separades per a l’oració i per a l’estudi. Les habitacions d’estudi són anomenades “Casa d’Estudi”. La pregària en comunitat és una característica important del judaisme. Encara que les oracions es poden realitzar en qualsevol lloc, els jueus han de pregar tres vegades al dia, i el propòsit de la sinagoga és ser un lloc per exercir-hi aquesta activitat.
Great Synagogue Plzen CZ.jpg
Sinagoga

Elsa de las Heras

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: