La llegenda d’Astúries, Luis Enrique!

Fa 48 anys va néixer l’entrenador de la selecció espanyola de futbol i exentrenador del FC Barcelona.

Luis Enrique Martínez García, va néixer a Xixón el 8 de maig de 1970.  Actualment és entrenador però va ser jugador del Barcelona. Va debutar com a futbolista professional l’any 1988 amb 18 anys al “Club de futbol Sporting de Gijón B” en la tercera divisió nacional, jugant de davanter. Un any més tard va debutar amb el primer equip i va donar bones sensacions per fer que el Real Madrid l’apunti a la llista de fitxatges. El 1989 el va fitxar el Real Madrid per 250 milions de pessetes (1,5 milions d’euros). També va anar amb la selecció espanyola de futbol i va disputar els Jocs Olímpics de Barcelona l’any 1992. L’any 1996 el va fitxar el Barcelona del qual va acabar la seva carrera en Barcelona l’any 2004, jugant 510 partits i marcant 122 gols en tota la seva carrera com a futbolista d’elit. El 2008 va començar la seva etapa com a entrenador al filial del Barça fins a 2011, contínuament es va anar a Itàlia per entrenar a la Roma, en el que va estar 1 temporada, després va tornar a Espanya però per entrenar al Celta de Vigo en el que va estar 1 temporada fins tornar a Barcelona l’any 2014 en el que va estar fins a 2017, actualment està en la selecció espanyola i es veu que té molt futur en aquesta selecció, tot una llegenda del futbol.

Resultado de imagen para luis enrique

 

Victor Biris i Emma Soley

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: