A pel doblet!

Com tots sabem, el F.C Barcelona va guanyar el passat 27 d’abril el seu primer títol de la temporada, la Lliga Santander, després de derrotar al Valladolid per un gol a zero. Els jugadors del club català van manifestar l’ambició necessària per guanyar els tres títols més importants de la temporada. La celebració va ser alegre però no eufòrica, ja que aquest equip està acostumat a guanyar aquest tipus de títols.

Malauradament pels seguidors barcelonistes, el Liverpool va fer impossible el somni d’aconseguir un triplet històric aquest any, ja que els anglesos van aconseguir remuntar les semifinals de la Champions Leaguea a Anfield amb un 4-0.

Debacle blaugrana: el Barça pierde 4-0 contra el Liverpool en semis de

Després d’aquesta caiguda a Champions, els culés no poden fer una altra cosa que preocupar-se per la final de la Copa del Rey el pròxim 25 de maig al Benito Villamarín, contra el València.

Frank López i Gerard Motos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: