Paul George un jugador infravalorat

Paul George és un jugador professional de molt d’èxit, concretament a la NBA, actualment juga als Oklahoma City Thunder,va néixer el 2 de maig del 1990 a Palmdale, Califòrnia, el seu pes és de 100kg, tenint en compte que medeix 2,06 m el pes és ideal, juga a la posició d’aler i és un dels millors de la lliga.

Resultado de imaxes para paul george hd

La seva carrera universitària la va fer a Fresno State, jugant dos anys en els Bulldogs, no va ser una temporada molt bona. En la seva segona i última temporada a Fresno State, George va ser el màxim anotador de l’equip amb 16,6 punts, a més de 7,1 rebots.

Resultado de imaxes para Paul_George

A l’NBA, George va ser seleccionat per Indiana Pacers en la 10a posició del Draft de la NBA de 2010. Va debutar a l’octubre de 2010 contra San Antonio Spurs.Durant dos temporades va aconseguir arribar a playoffs però no va passar de la primera ronda. En 2013 és triat per participar en l’All Star a Houston, per primera vegada en la seva carrera. Després de ser un dels millors de la franquicia, al 2018 l’ entrenador decideix traspasar-lo als Oklahoma City Thunder a cambi de 67,8 mil.ions de dolars.

De moment la seva temporada és una de les millors de la història a nivell numèric, és el millor anotador de tota la lliga i està a la lluita per ser el millor jugador de la temporada.

 

Ismael Guardeño i Zaira Rodriguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: