Una manera alternativa d’aprendre i gaudir

Aquesta setmana, a la secció Vicia’t, us portem una seguit de videojocs educatius amb els quals podreu gaudir i posar a prova la vostra intel·ligència.

  • SABER ÉS PODER

Aquest videojoc exclusiu de PS4 et submergeix, amb cinc amics més, a la Piràmide del Coneixement en la qual haureu de respondre una seguit de preguntes de temàtica molt variada en una frenètica carrera per arribar a la cúspide.

Aquest joc és ideal per aquells que posseeixen una ment plena de cultura general, trucs, curiositats i tàctiques. A més, per poder participar, només necessitareu el vostre dispositiu mòbil, escollir un personatge i, finalment, fer-vos un selfie.

  • BRAIN TRAINING INFERNAL

Aquest videojoc exclusiu de Nintendo 3DS, té com a objectiu principal millorar el nivell de concentració a través de la realització de problemes matemàtics.

El Doctor Kawashima, l’elaborador d’aquest, posa a la vostra disposició tota una sèrie d’exercicis i nivells de dificultat amb els quals notareu notables millores de manera progressiva.

  • IT’S QUIZ TIME

Es tracta d’un videojoc d’intel·ligència en el qual haureu de respondre a més de 25.000 preguntes que posaran a prova la vostra cultura general. A més, només necessitareu l’ús del vostre dispositiu mòbil per poder participar.

  • FLIPY’S TESLA! INVENTEM EL FUTUR

Aquest videojoc és un projecte d’innovació educativa promogut per la Unió Europea per a potenciar la creativitat en l’aprenentatge de les ciències.

Gràcies a l’assessorament científic de Javier Santaolalla, doctor en Física de Partícules i investigador del CERN (l’Organització Europea per a la Recerca Nuclear), podreu descobrir l’apassionant món de la ciència a través de dispositius de realitat virtual.

Raquel Soldado i Emma Soley

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: