CRISTIANO RONALDO ES DENUNCIAT PER LA VIOLACIÓ D’UNA JOVE

Resultado de imagen de CRISTIANO RONALDO DENUNCIADO DE VIOLAR A UNA JOVENCristiano Ronaldo

La policia de Las Vegas ha sol·licitat una ordre judicial per aconseguir l’ADN de Cristiano Ronaldo per comprovar si és el mateix que el trobat en el vestit de Kathryn Mayorga, la dona que l’acusa de violació. Com que el futbolista resideix a Torí, la prova s’ha requerit a un tribunal italià.

Resultado de imagen de Kathryn MayorgaKathryn Mayorga

El diari Wall Street Journal, citant oficials propers, va ser el que va avançar la petició de que les autoritats nord-americanes havien demanat a un jutjat italià que donés el seu permís per prendre una mostra de l’ADN del portuguès y resoldre el cas de la dona que el va demandar en 2009 per violació. Si el jutge permet recollir la prova,  aquesta serà enviada al servei policial de Las Vegas.

Segons la suposada víctima, Cristiano Ronaldo li va pagar 375.000 mil dòlars per mantenir la seva trobada en secret. Per la seva part, Peter Christiansen, advocat de Cristiano Ronaldo, nega constantment las acusacions de violació y al·lega que lo succés va ser “de mutu acord”.

 

Versions oposes

La versió de la acusació sosté que el jugador de la Juventus va trobar-se a Kathryn Mayorga en un club, la va convidar a una festa a la seva suite i va ser on va abusar d’ella mentre ella li ordenava que parés. Després del succés, Cristiano Ronaldo li havia dit que ho sentia i que ell solia ser un cavaller. Encara així, ell sap que això només acaba de començar i ha contractat un famós advocat de Nevada per la seva defensa, David Chestnutt.

 

 

 

Ferran Díaz i Victor Biris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: