“La felicitat és dins d’un mateix, no al costat de ningú.” – La cita

Norma Jeane Mortenson, més coneguda com a Marilyn Monroe, va viure els seus primers anys de vida a Los Ángeles, California. La jove Marilyn va llaurar la seva carrera com a actriu, model i cantant des de ben petita; convertint-se així en la dona més famosa del segle 20. Al mateix temps, Monroe s’ha convertit tot un mite representatiu de la figura femenina americana, i a hores d’ara és pot considerar un referent pel seu país.

Igual de coneguda que la seva figura ha estat la seva vida sentimental, on es pot veure clarament el seu caràcter;  independent i fort dintre d’un món governat per homes. Fent apologia a la seva llibertat com a dona, la petita dels Mortenson és recordada sota la frase que va dedicar a la revista Filmoterapia mentre parlava de la seva darrera relació.

“La felicitat és dins d’un mateix, no al costat de ningú.”

Segons Marilyn Monroe, la frase fa referència a que a vegades acabem pensant que la nostra pròpia felicitat roman al costat d’algú, fet que ens acaba fent-nos patir una forta dependència emocional per algú altre. Això comporta que ens acabem fent autoboicot i poc a poc comencem a devorar la nostra veritable personalitat.

Marta Miralles i Emma Soley

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: