EL YOUTUBER NINJA GUANYA ELS GAME AWARDS FALSAMENT

Resultado de imagen de game awards

Aquest sis de desembre hi ha hagut els Game Awards, uns premis per les persones que es guanyen la vida entretenint-nos creant videojocs o jugant-hi. Uns dels premis que hi va haver va ser el de millor creador de contingut, els nominats van ser:

Dr Lupo

Resultado de imagen de drlupo

Myth

Resultado de imagen de myth

Ninja

Imagen relacionada

Pokimane

Resultado de imagen de pokimane streamer

Willyrex

Resultado de imagen de willyrex 2018

D’aquests nominats els més votats van ser Ninja i Willyrex, amb molta diferència havia guanyat Willyrex, però injustament va guanyar Ninja, ja que els Game Awards van dir que una part la votaven les persones que els veien i una altra els jutges. Sorprenentment els jutges són qui escullen al guanyador, o sigui els vots de la gent no importen i , òbviamen, com que els jutges eren dels EEUU van votar a Ninja que només havia estat votat 9 vegades. Ninja no porta ni dos anys pujant vídeos i Willyrex porta més de 7 anys. A part, el premi era creador de contingut, o sigui que crea contingut variat i innovador, Willyrex va variant de joc gràcies al seu canal secundari, TheWillyrex, que puja contingut variat, però Ninja puja els vídeos a Twitch, que no hi ha problema, després els retalla i els puja a Youtube, que tampoc és un problema, però ell només puja vídeos d’un sol joc, el Fortnite, això no és ni variat ni innovador, això significa que en realitat no s’ho mereix i que la gent no suportà perdre, això va crear moltes queixes als Game Awards i encara van en augment.

 

Ferran Díaz i Obed Hidalgo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: