La Cita – Carson McCullers

Avui a La Cita us portem una nova frase cèlebre que, en aquest cas ve de la mà de l’escriptora nord-americana Carson McCullers.

Aquest nom era el pseudònim de Lula Carson Smith, la qual va néixer el 19 de febrer de 1917 a Columbus, Geòrgia i va morir el 29 de setembre de 1967 a Nyack, Nova York.

Imagen relacionada

Lula Carson Smith, més coneguda com Carson McCullers

La vida de l’escriptora no va ser gens fàcil i va estar marcada per diversos episodis difícils, els quals van ser conseqüència de les seves recurrents malalties i d’una bisexualitat viscuda en una època i lloc gens tolerants. Això va influir definitivament a les seves obres on reflectia l’aïllament espiritual dels inadaptats i marginats del sud dels Estats Units. A més, Carson McCullers va ser una pionera en tractar temes com l’adulteri, l’homosexualitat i el racisme.

Dues de les seves obres més destacades van ser “El cor és un caçador solitari” i “Frankie i la boda”. D’altra banda, una de les seves frases més importants va ser:

“No podem quedar-nos quiets després de saber, sinó que hem d’actuar”

Amb això pretén dir que, un cop som informats d’una injustícia, hem de fer quelcom per evitar que succeeixi. Ens hem de mobilitzar per defensar allò en què creiem i no quedar-nos de braços plegats; ja que així sí que serà impossible aconseguir que la situació millori i que aquest tipus d’injustícies deixin d’esdevenir-se.

I vosaltres, què penseu? Creieu que tenia raó?

Paula Pajuelo

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: