Els Royals

Hola i benvinguts una setmana més a la secció “Lletra a lletra”. Avui us volem recomanar la saga de llibres dels Royals (“The Royals”, en anglès). Aquesta està formada per 5 llibres els quals temps després de la seva publicació, han estat traduïts a l’espanyol. Els títols que formen la col·lecció són: “La princesa de papel”, “El príncipe roto”, “El palacio malvado”, “El heredero caído” i “The cracked kingdom”, el qual encara no està disponible en espanyol.

L’autora d’aquests llibres és Erin Watt. Aquest nom és el pseudònim sota el qual s’amaguen les escriptores d’èxit nord-americanes Jen Frederick i Elle Kennedy. La passió d’ambdues per l’escriptura va ser la que va embarcar-les en aquesta nova aventura creativa.

Cadascun dels llibres que formen la saga han estat publicats per l’editorial Oz. El primer volum de la col·lecció; “La princesa de papel”, va sortir al mercat el 3 d’abril del 2016.

Tot i que segons Google Books els llibres dels Royals pertanyerien al gènere literari de la ficció, jo els categoritzaria més aviat sota l’etiqueta new adult; gènere que engloba aquells llibres als quals els personatges principals tenen edats que van des de l’adolescència fins a l’inici de l’edat adulta.

Resultado de imagen de the royals books

Llibres que formen la saga “The Royals”

La història comença amb Ella Harper, una noia jove que, rere la mort de la seva mare, ha d’enginyar-se-les per guanyar-se la vida. Ella es veurà en aquesta situació fins que un dia, Callum Royal, un multimilionari empresari, decidirà canviar-li la vida per misteriosos motius que s’aniran descobrint a mesura que la història avanci.

Des d’aleshores, la jove passarà a tenir un estil de vida luxuriós a la mansió dels Royal. Allà haurà de conviure amb la família de Callum, la qual no la rebrà amb molt entusiasme. Un dels seus fills; Reed, que no suporta la idea de conviure amb aquella desconeguda, atraurà a Ella, la qual lluitarà per no caure en els seus encants.

D’altra banda, cadascun dels Royal sembla ocultar alguna cosa… Què? Ho anireu descobrint al llarg d’aquesta trama, la qual poc a poc anirà desvelant més secrets i aclarint més dubtes.

 

Aquests llibres els recomanaríem especialment a aquells adolescents als quals els agradin aquelles històries addictives que et mantenen expectant per veure què passarà a continuació. A part d’això, també t’han d’agradar les històries d’amor perquè, encara que no ho sembli, aquesta saga també té pinzellades d’aquest caràcter.

 

Paula Pajuelo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: