Arriba el Nadal!

El Nadal és molt a prop i ja es nota. La gent està decorant els seus habitatges amb motius nadalencs i com no, Mariah Carey, el personatge més representatiu d’aquesta època a Amèrica, ja està sonant com de costum.Resultat d'imatges de mariah carey

Mariah Carey va néixer a Nova York el 27 de març de 1970. És una cantant de pop i R&B, compositora, productora musical i actriu. El 1994 va posar en venda el seu primer disc Merry Christmas, el més venut de la història. Pel seu gran èxit, va esdevenir la cantant més famosa de la dècada.

One sweet day i We belong together van ser les cançons que més temps van estar al número 1 dels Estats Units. A més, la segona va ser considerada la més radiada de la història i premiada com la cançó de l’època.

No fa falta veure més números per saber que aquesta noia té un talent nat, i és per això que és tan estimada. No hi ha dubte que la seva cançó més famosa ha sigut All I Want for Christmas is You, la qual també va cantar amb Justin Bieber el 2011.

I amb aquesta meravellosa cançó us desitgem molt bones festes!

Frank López i Victor Camacho

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: