L’estrella del cinema

Willard Carroll Smith Jr, més conegut com a Will Smith, va néixer el 25 de setembre del 1968 a Filadèlfia, és un actor i cantant que ha obtingut molts premis. Ha estat nominat a cinc Premis Globus d’Or i dos premis Oscar, ha guanyat dos premis Grammy. Va començar cantant als anys 80 i la gent el va començar a conèixer més i cada vegada era més famós. La pel·lícula en la qual s’havia convertit en un actor va ser Bad Boys a l’any 1995. Al llarg del temps començava a ser protagonista de les pel·lícules fins a convertir-se en una estrella del cinema americà. Té tres fills, Jaden Smith, Willow Smith i Trey Smith, entre ells el més famós és Jaden Smith i es va tornar famós gràcies la pel·lícula Karate Kid, però ara mateix és cantant i està triomfant. Té un lloc a la passarel·la de Hollywood amb el seu nom. Les seves pel·lícules han recaptat més de 7.500 milions de dòlars i vuit pel·lícules que van arribar a ser el número 1 en taquilla en la seva estrena.

Resultat d'imatges de will smith

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: