Sèrie d’Amazon Prime Vídeo

Aquesta setmana com a recomanació de série tenim The Grand Tour, una sèrie britànica de televisió automobilística per Amazon prime presentada per Jeremy ClarksonRichard Hammond i James May i produïda per Andy Wilman.

Els quatre van acordar produir la sèrie després de les seves sortides de la sèrie de la BBC Top Gear amb un acord inicial de 36 episodis en tres anys. Els episodis estan programats per ser llançats setmanalment a aquells amb comptes d’Amazon Prevalgui en el Regne Unit, Estats Units, Alemanya, Àustria i Japó, començant el 18 de novembre de 2016. En els dies posteriors al llançament es va convertir en l’episodi d’estrena més vista d’Amazon Vídeo. A partir de desembre de 2016, la mostra es va posar a la disposició d’altres 195 països i diversos territoris. Les repeticions de la temporada 1 van començar a transmetre’s en les emissores tradicionals a la fi de 2017.

L’11 de juliol de 2017 es va publicar un avanç de la temporada 2, que inclou un Mercedes AMG GT R, un Ripsaw EV-2, un McLaren 720S, un Bugatti Chiron, un Audi TT RS, un Rimac Concept One, un avió americà Grumman AA-5 i transport de personal blindat visitant el Dubai Mall. Un segon tràiler, llançat l’1 de novembre de 2017, va presentar un Lamborghini Aventador S, Profunda NSX, Ariel Nomad i Kia Stinger GT. La temporada 2 va filmar els seus segments d’estudi els dimecres entre octubre i desembre de 2017. La segona temporada començarà a transmetre’s el 8 de desembre de 2017.

 

Sergi Borrego i Ismael Palazón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: