Atemptat a Kabul

L’atacant va detonar la seva càrrega després de la celebració de la reunió dels líders religiosos del país.

El terrorisme yihadista a Afganistan mata sis civils al dia. Almenys vuit persones han mort després d’explotar la seva càrrega un suïcida prop d’una reunió dels líders religiosos a la capital afganesa, Kabul, informen mitjans locals. Els religiosos s’havien reunit en una geganta tenda de campanya en l’oest de la ciutat per celebrar la Loya Jirga, o l’assemblea de diversos grups ètnics del país, amb fi de denunciar la nova ona de violència que està copejant a Afganistan, segons ha dit un agent de la Policia a l’agència de Reuters. De moment, cap grup ha reivindicat l’autoria de l’atemptat. Recentment, una riuada d’atacs i explosions han sacsejat la ciutat en els últims mesos que no paren ni tan sols durant el mes sagrat musulmà de Ramadà. El dimecres passat unes persones van intentar irrompre en el Ministeri de l’Interior en un intercanvi de foc amb forces de seguretat que va durar dues hores.

Resultat d'imatges de Un suicida ataca una reunión de clérigos islámicos pacifistas en Kabul

Sergi Borrego i Gabriel Lacueva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: