L’imparable Madrid

Tretze Copes d’Europa té ja el Reial Madrid. Tres d’elles, de manera consecutiva. Quatre de les últimes cinc. Aquest equip és ja llegenda del futbol després de guanyar aquest dissabte al Liverpool (3-1) en una final decidida per un colossal Gareth Bale, que va ser suplent però es va convertir en l’heroi del partit.

Resultado de imagen de tretze copas de europa madrid

Abans del partit, el gran dubte era saber si jugaria Benzema o Bale, i Zidane va optar pel seu compatriota. Al gal·lès se’l va veure abatut minuts abans de la final, sense saber que la destinació el tenia destinat alguna cosa gran, molt gran. El seu millor moment com a futbolista, probablement.

Resultado de imagen de benzema o bale

Amb la seva superioritat al centre del camp, els blancs van dominar la pilota, però no el ritme del partit. El Liverpool robava amb freqüència, sortia bé al contraatac i creava tot el perill. La va tenir Firmino en un tret que va repel·lir Ramos, i després Arnold en un altre que va atallar de manera espectacular Keylor.

Resultado de imagen de madrid al liverpool

No estaven còmodes els blancs, que no van arribar ni una sola vegada amb perill a la fiqui rival, quan una jugada va canviar el partit. Una pugna entre Sergio Ramos i Salah va acabar amb tots dos pel terra i amb l’egipci lesionat. Les seves llàgrimes en abandonar el camp eren les de tot Liverpool, la final sense ell era diferent.

Resultado de imagen de lesión de salah

Es van acabar ja els contraatacs dels vermells, degut a la falta de la seva estrella, es va notar la falta en atac del Liverpool, ja que va baixar les ocasions de gol, l’afició trobava a faltar a Mohamed Salah.

Resultado de imagen de madrid liverpool

Després del descans, el mateix guió, Madrid amb ganes de gol i el Liverpool defenent, encara que després d’un travesser d’Isco, va ser una jugada estranya la que va iniciar les hostilitats. Karius va atrapar una pilota, va treure amb la mà i Benzema, enxampo com davant el Bayern, va ficar la cama per tallar la pilota i fer el primer gol.

Resultado de imagen de gol benzema vs liverpool

No es va rendir el conjunt anglès, va anar per un empat que va trigar poc a arribar. Després d’un córner, Lovren li va guanyar la partida a Ramos i el davanter senegalès es va anticipar per posar l’empat. Zidane va apostar per anar a l’atac i va ficar a Bale en el camp per Isco passant a jugar amb tres davanters.

Resultado de imagen de sergio ramos vs liverpool

Quan el gal·lès portava uns segons en el camp, li va arribar un centre de Marcelo i va enganxar una espectacular xilena que es va colar per tota l’esquadra. Potser, el millor gol de la història de la Copa d’Europa. Segur, un gol que valia una Champions, seguidament va xutar des de fora de l’àrea i la pilota li va doblegar les mans a Karius, que no era la seva nit.

Sergi Borrego i Pau Saborit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: