L’Atlètic Terrassa HC, “Millor Club de l’Any 2017”

La Federació Europea d’Hoquei (EHF) fa una setmana va fer pública la declaració de “Millor Club de l’Any 2017” a l’Atlètic Terrassa HC.

Des de la seva fundació en 1952, la filosofia de l’Atlètic ha estat centrar-se en una base on formar i desenvolupar als seus joves talents fins a arribar a ser grans jugadors, que en molts dels seus casos, han tingut gran rellevància en l’àmbit mundial. Un club que posseeix una enorme massa social, que desenvolupa projectes innovadors, els quals busquen repercutir en positiu en tots els que formen el mateix.

El Atlètic, Mejor Club Europeo de 2017

Marijke Fleuren, Presidenta del màxim organisme de l’hoquei continental, ha dit: “Vull felicitar a l’Atlètic Terrassa pel seu bon treball. És fantàstic veure com els clubs promouen noves i innovadores iniciatives que fan així més forta a la família de l’hoquei”.

Des del club, Oriol Tallada es mostra molt entusiasmat: “Nosaltres estem extremadament orgullosos de rebre aquest prestigiós guardó per part de la Federació Europea. Des de l’Atlètic sempre intentem mantenir el genuí esperit de l’hoquei, buscant innovar a través de diferents projectes. És un gran reconeixement per a tota la família de l’Atlètic, que ens anima a seguir en el top de l’hoquei europeu.”

Al juny, durant la reunió que tindrà el Comitè Executiu de la EHF a Barcelona, se li farà lliurament del guardó que els acreditarà com el millor club europeu del passat any.

Arnau Marcos i Marina Viñallonga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: