El Cuaderno Rojo

Aquesta setmana a la secció Recomanacions us portem el llibre El Cuaderno Rojo, llibre de l’autor nord-americà Paul Auster que va néixer a Newark, Estats Units, el 3 de febrer de 1947. És un escriptor, guionista i director de cinema nord-americà. En les seves obres hi ha absurdisme, existencialisme, literatura policíaca i la recerca d’un significat i d’una identitat personal.
Imagen relacionada

El Cuaderno Rojo és un llibre sobre l’atzar, sobre com les casualitats influeixen en les nostres vides de vegades dramàticament. Paul Auster ens va explicant, en primera persona, anècdotes personals que ell assegura que són verídiques, més o menys afortunades o  divertides, revelant-nos al mateix temps detalls sobre la seva vida a França, als Estats Units, sobre els seus matrimonis, el seu fill… Imagen relacionada

Auster es mou com un funambulista entre la ficció i la realitat, entre personatges del seu entorn que apareixen amb una simple inicial per protegir la seva identitat i donar-li una major versemblança al que ens explica. El llibre té fragments de realitat, agafats d’aquí i d’allà, històries que algú va comptar a l’escriptor.

 

Yacouba Mangassouba i Zoel Fernandez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: