Duel amb armes al Raval

Els autors del desordre i la baralla que es va produir el passat dimarts a plena llum del dia al barri del Raval es van reptar a un duel de ganivet a vida o mort.

Tots dos van veure’s el dia anterior a la mateixa zona per un ajust de comptes relacionat amb el tràfic de drogues. Després de ser detinguts tots dos van admetre davant la Guàrdia Urbana que es van citar amb la intenció de matar-se. Els arrestats són A.el Karbas, marroquí de 43 anys, i O.Sahal, algerià de 35 anys, que custodien narcopisos rivals al Raval.

 

A les imatges es pot veure com Sahal empunya un ganivet de cuina de 15 centímetres mentre tracta d’esquivar l’atac de l’altre agressor, El Karbas, que portava un matxet de 50 centímetres i que va aconseguir donar-li un cop a la cama. A més a més, aquest anava encara més preparat. En el vídeos s’observa que en l’atac perd uns nunchakus que cauen a terra.

Quan va finalitzar la baralla, el Karbas va fugir deixant al seu contrincant dessagnant-se. L’home en veure l’arribada de la Guàrdia Urbana i davant la gravetat de les ferides es va dirigir als agents que es van presentar a la zona: “Sóc un dels de la baralla amb ganivets, tinc un gran tall a a la cama, ajudeu-me si us plau”, els hi va suplicar. Un dels agents li va assistir in situ, és a dir, en el lloc mateix, practicant-li un torniquet per frenar l’hemorràgia.Resultat d'imatges de pelea en el raval

L’home va ser introduït a l’ambulància però abans de ser traslladat a l’hospital, un testimoni va alertar a la policia que el pacient anava armat. Li van trobar el ganivet amagat a la part posterior dels pantalons. Li van col·locar les esposes i va ser traslladat a l’hospital del Mar on li van donar l’alta a les 22.40, després de tractar-li un tall de 5 centímetres de profunditat. Després va ser portat a la comissaria per respondre davant la imputació d’amenaces.

Al voltant de les 21 hores, una patrulla de la Guàrdia Urbana va detenir a El Karbas, que també va ser conduït a l’ambulatori Perecamps per suturar-li un tall al costat de l’ull esquerre. La policia li va intervenir 440 euros en metàl·lic i després va ser traslladat a la comissaria. Se li imputa un delicte d’intent d’homicidi i lesions.

Les imatges, gravades per un veí, posen de manifest la deterioració de la convivència al barri del Raval de Barcelona, assetjat des de fa temps per la problemàtica de les drogues i els narcopisos, un fenomen que davant la pressió veïnal ha acabat traslladant-se també al barri Gòtic.

Sergio Fernàndez i Marina Viñallonga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: