Las Chicas del Cable

La sèrie que us recomanem aquesta setmana és “Las Chicas del Cable”. És la primera sèrie original de Netflix produïda a Espanya creada per Ramón Campos i Gema R. Neira. Està protagonitzada per Ana Fernández, Blanca Suárez, Maggie Civantos i Nadia de Santiago. La sèrie es va estrenar mundialment el 28 d’abril de 2017. El 31 de maig del mateix any es va confirmar una segona temporada que es va estrenar el 25 de desembre i una tercera que s’estrenarà aquest any.Resultado de imagen de las chicas del cable netflix

“Las Chicas del Cable” està ambientada en els anys 20 a la ciutat de Madrid, explica la història de quatre dones que procedeixen de diferents llocs del país. Aquestes dones arriben a la capital després de ser contractades com a operadores de la centraleta de l’única companyia de telefonia que existeix. En aquesta ciutat, envoltades per un ambient de progrés i modernitat, les dones es veuen embolicades en gelosia, enveja i traïció, així com també per l’èxit, l’amistat i l’amor en el camí que les portarà a complir els seus somnis.

 

Gabriel Lacueva i Marina Viñallonga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: