Mor en estranyes circumstàncies un jove jugador d’handbol argentí

El jugador d’handbol de l’equip BM Bolaños, Augusto Germán Cozzi Castro, de la Primera Estatal, ha mort aquest diumenge a l’edat de 27 anys. L’equip s’havia desplaçat a Tenerife per aquest dissabte disputar un partit contra el Tenerife La Llacuna, que finalment va acabar amb empat a 28 gols.

El cos de l’argentí va ser trobat al matí disfressat a la zona dels molls de Port de la Creu, la qual cosa fa indicar que podria haver patit algun tipus de caiguda o accident durant una festa de Carnestoltes. La troballa es va produir durant les 09.50 hores, quan es va rebre una alerta al 112 comunicant que una persona es trobava immòbil a la zona dels prismes del moll, per tant es va activar immediatament els recursos d’emergència necessaris per intervenir a la zona.

Personal del SUC, al costat d’efectius del Consorci de Bombers de Tenerife, van accedir fins a l’afectat i van confirmar la seva defunció. La Policia Nacional va custodiar al mort fins a l’arribada de l’autoritat judicial i va instruir les diligències corresponents.

Resultado de imagen de Augusto Germán Cozzi

Sergi Borrego i Sergi Velez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: