Natura i tranquil·litat a les Cabanes Dosrius

Sou amants de la natura i la tranquil·litat? Aquesta setmana us portem una recomanació ideal per a vosaltres!

Les Cabanes Dosrius, estan ubicades a Dosrius a la comarca del Maresme. Ens donen una gran oportunitat d’introduir-nos a la naturalesa des d’una nova perspectiva. Podem viure l’experiència de descansar damunt dels arbres amb totes les comoditats i serveis disponibles.Imagen relacionada

Refugi on trobem la intimitat i la tranquil·litat que dona el bosc i la plena desconnexió. Sentir la naturalesa molt més a prop: dormir en la copa dels arbres, tot gaudint d’un bon esmorzar. Es tracta d’una activitat d’oci enfocada per a parelles o famílies, ja que les cabanyes disposen de llits supletoris, WC i pica amb una garrafa d’aigua per netejar-se les mans, cara, dents, etc.

Resultat d'imatges de dosrius cabanes

 

 

 

 

 

Resultat d'imatges de dosrius cabanes

A la cabanya Rovelló, nucli principal de Cabanes Dosrius, trobem tots els serveis necessaris i l’atenció durant 24 hores. Disposa de sala d’estar, dutxes, servei de bar, lloguer de bicicletes, servei de massatges (amb previ avís) i pàrquing. La complementen les set cabanyes penjades dels arbres. Tenen una superfície de 26 m2 i disposen de terrassa amb vistes panoràmiques al Parc Natural del Montnegre i Corredor. Les cabanyes no disposen d’electricitat ni aigua corrent.

Resultat d'imatges de dosrius cabanes

Imatge relacionada

Aquí us deixem un petit vídeo perquè pugueu veure com són per dintre!

 

Ismael Palazón i Marina Viñallonga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: