Dos detinguts per distribució de drogues

El passat dijous 18 de gener van ser detinguts, en un control de trànsit, dos homes a Montornès del Vallès per dur diferents tipus de drogues amb l’objectiu aparent de distribuir-les.

Material intervingut durant l'actuació policialEn un control policial de trànsit efectual per la Policia Local de Montornès del Vallès, van ser detinguts dos homes de 28 i 34 anys per portar drogues al cotxe. Els fets van ocórrer el passat 18 de gener a la tarda. Els agents van interceptar set bosses de pols blanc, aparentment cocaïna, i vuit de substàncies vegetals, possiblement marihuana.

Els dos joves van ser aturats per la Policia en el control. L’actitud sospitosa del conductor va fer que els agents decidissin escorcollar-los. També van registrar el vehicle, on van trobar les drogues, embolcallades segurament per a ser distribuïdes; 790€ en efectiu; i 3 telèfons mòbils. Després d’això, van ser conduïts a la Comissaria de Mossos d’Esquadra de Granollers, on van passar a disposició judicial.

Dawit Contreras i Sergio Fernàndez

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: