6 pel·lícules que no et deixaran dormir en tota la nit

Aquesta setmana us portem unes pel·lícules de terror que no et deixaran dormir:

El proyecto de la bruja de Blair (1999)

Aquesta és una de les pel·lícules que sempre s’inclouen en els llistats de les millors pel·lícules de por. En el seu moment, el format era innovador i aterridor. Aquesta pel·lícula sembla real, de segur et posarà els pèls de punta

El exorcista (1973)

És un clàssic del cinema. No per res segueix donant tanta por com en l’any en què es va presentar per primera vegada en cinema. Està basada en un llibre escrit per William Peter Blatty que, per cert, també és molt bo.

El conjuro (2013):

El més aterridor d’aquesta pel·lícula és saber que està basada en fets reals. Només pensar que el que passa a la pel·lícula li va passar a algú (que podries ser tu) va a llevar les ganes de sortir de la teva habitació a la nit.

RINGU (1998):

Ringu és la versió japonesa, i original, de ‘El cèrcol’. Aquesta pel·lícula és la més aterridora d’aquesta llista. La història és diferent a l’original però té molt més suspens i molts més detalls que faran que no dormis tranquil durant uns quants dies.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=F22YJZtVGm4

La profecía (1976):

Es diu que aquesta és una pel·lícula maleïda. Durant el rodatge van passar coses molt estranyes com que un dels dobles d’acció va tenir un accident per saltar abans en una escena, després va dir que va sentir com algú ho empenyia.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=n9opwh08lzU

Poltergeist (1982):

Va ser el primer èxit de Steven Spielberg com a productor. També es diu que és una pel·lícula maleïda perquè van morir a 4 persones relacionades amb la producció per malalties o assassinats.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=9eZgEKjYJqA

 

Alex Gil i  Helena Martin

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: