Ciclista atropellat per un camió

El ciclista Jesús Alberto Ruiz en aquests moments es troba ingressat a l’Hospital General de Ciudad Real després d’haver estat atropellat aquest dimarts per un camió mentre es trobava entrenant prop del municipi de Bolaños de Calatrava.

L’equip ha emès un comunicat en el qual informa que Jesús va ser atropellat aquest dimarts al voltant de les 17:00 quan un camió pretenia avançar-lo. Encara que el conductor del camió va ser el culpable, aquest es va donar a la fugida i el ciclista va quedar inconscient en la carretera, fins que un altre conductor va aturar-se per a auxiliar-li i avisar als serveis d’emergència.

Joel Martín i Judit Durán

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: