Twenty Øne Piløts

Avui us volem proposar llegir aquest reportatge d’un grup de música que ens encanta.

Es diu Twenty One Pilots i està format per Tyler Joseph (vocalista, pianista i de vegades toca l’Ukelele) i Josh Dun ( El batería).

Formació de la banda

La banda va ser formada l’any 2009 a Columbus, Ohio per Tyler Jospeh, Nick Thomas i Chris Salih.

A en Tyler se li va acudir el nom del grup mentre estudiava All My Sons d’Arthur Miller, una obra sobre un pare de família que subhastava peces per avions durant la Segona Guerra Mundial. En el moment d’entregar la seva mercaderia, es va adonar que les seves peces eren defectuoses, i ell arriba a una cruïlla moral: o cap al camí correcte no enviant les peces, però embrutant el seu nom; o les subastava defectuoses pel benestar de la seva família i la del seu negoci, sabent això, va enviar les peces, el que va provocar la mort de vint-i-u pilots, l’home es va omplir de pena i al final de l’obra l’home es suïcida.

El 29 de desembre del 2009, van llançar el seu àlbum independent i van començar un tour a Ohio. A mitjans del 2011, Thomas i Salih van abandonar el grup a causa de la seva estreta agenda i Joseph es va unir amb Josh Dun.

Regional at Best i contracte amb la discogràfica Fueled By Ramen

El seu segon àlbum independent, Regional at Best, va ser llançat el 8 de juliol del 2011 amb un nou duet que solament consta de Joseph i Dun.

Al novembre del 2011, van fer un concert a Columbus Newport Music Hall que va atreure l’atenció de dotzenes de companyies discogràfiques. Encara que moltes d’aquelles companyies es barallaven pel grup, es va decidir que firmarien amb el segell Fueled by Ramen.

Àlbums D’estudi

Twenty One Pilots

Data de llançament: 29 desembre 2009

Formats: CD, descàrrega digital

Cançó més popular: Oh Ms. Believer

Vessel

Data de llançament: 8 de gener de 2013

Formats: CD, descàrrega digital

Cançó més popular: Car radio

Blurryface

Data de llançament: 17 de maig de 2015

Formats: CD, descàrrega digital

Cançó més popular: Stressed out

Significat del logo

Això va dir Tyler en una entrevista sobre el significat del seu logo:

 

When someone asks me what the logo means to me, the logo means something to me because I made it mean something to me. That’s the point. The point is that I created something that only I understand and whether or not I decide to disclose the meaning of it, that’s the beginning of purpose for me. The meaning of purpose for me, is by creating something, if it be by writing lyrics, painting a picture, by expressing yourself through art if it’s photography or music or theater, or whatever it is. It doesn’t have to be artistic, but if you create something and only you know the meaning of it, that’s the beginning of purpose for you. When you’re in the room by yourself trying to decide whether to stay alive, you can tell yourself “I should probably stay alive because I’m the only one who knows the meaning of that thing”, so the logo is an encouragement for people to create. That’s what it means.

Andrea Barato i Mika Franganillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: