Hawaii 5.0

Aquesta setmana a Recomanacions, us portem la serie Hawaii 5.0.

La sèrie cobreix les accions d’una petita unitat especial de la policia estatal creada per la governadora d’Hawaii, Pat Jameson, per investigar delictes greus a les illes. L’equip està encapçalat per Steve McGarrett, un ex Navy SEAL que investiga delictes que van des del terrorisme fins segrest i assassinat. McGarrett tria com a company al detectiu Danny Williams que recentment ha estat traslladat de Nova Jersey. Steve completa l’equip mitjançant la selecció d’un amic de l’institut, Chin Ho Kelly, i la seva cosina anomenada Kono Kalakaua i demanarà ajuda en diverses ocasions a la Tinent Catherine Rollins.

Cada episodi comença amb un crim o un cos, seguit perResultado de imagen de hawaii 5.0 l’assignació del crim a la unitat ja sigui per la mateixa governadora o el seu representant. El grup de treball utilitza l’autoritat de l’oficina de la governadora per accedir a les escenes del crim i les investigacions amb el Departament de Policia de Honolulu (HPD) tenint immunitat diplomàtica gràcies a la governadora.

A mesura que la sèrie avança, es descobreix que Chin Ho va ser donat de baixa després de ser acusat falsament de corrupció a la policia on va detallar a Danny i McGarrett que suposadament ell havia pres pagaments però nega haver-ho fet. Això va portar a McGarrett a oferir-li una segona oportunitat per convertir-se en un agent de policia de temps complet de nou amb 5-0. Després que el terrorista responsable de l’assassinat del seu pare és detingut, un criminal misteriós interroga sobre Steve McGarrett buscant en els casos antics del seu pare. És revelat que Wo Fat és un delinqüent amb llaços en la Yakuza, i és possiblement responsable de l’assassinat cotxe bomba de la mare de Steve.

Aarón Estela i Judit Costa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: