El Reial Madrid i la Juventus es veuran les cares a la final de Cardiff

La Juventus es va classificar per a la final de la Champions League aquest dimarts en guanyar 2-1 al seu estadi al Mònaco, que ja havia perdut 2-0 en l’anada, amb una gran actuació del brasiler Dani Alves, autor d’un gol i de una passada decisiu.

El Reial Madrid va viure la seva derrota més dolça de la temporada davant un Atlètic que es va creure que l’impossible estava a l’abast de la mà. Mitja hora de fúria i ganes de superar els blancs que van motivar a l’afició matalassera que va portar en volandes als lleons fins a posar amb un 2-0 a favor.

Iván Pérez i Javi Jové

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: