Bomba de recomanacions de cançons

S’acaba la nostra jornada laboral a la redacció de Les Barraques Digitals i ens ve de gust fer una sèrie de recomanacions musicals. Us adonareu que són molt diferent les unes de les altres. Comencem!

  • Del mateix autor de Budapest, recomanem Barcelona. Totes dues van ser publicades el 2014 a l’àlbum Wanted on Voyage del britànic George Ezra. Aquesta és una cançó molt tranquila i relaxant, de debò.

 

  • En canvi, ara parlem de l’All Night dels Crystal Fighters. És relativament recent: va fer-se pública a l’àlbum Everything Is My Family l’any passat. All Night és una cançó molt animada i alegre. 

 

  • Sex on fire de King of Leon. Va ser publicada el 2008, convertint-se en un dels hits més coneguts de la banda. Una cançó de rock alternatiu que no et deixarà pas indiferent.

 

  • La següent cançó es diu Be Honest i és de Jason Mraz, el mateix cantautor de I’m Yours. Va ser publicada el 2012 a l’àlbum Love is a Four Letter Word (un disc que, per cert, recomanem escoltar). A més a més, us expliquem una curiositat: quan el Jason Mraz va anar de gira pel seu últim àlbum (Yes!), al seu concert a Taiwan, va fer pujar a l’escenari un fan que va demostrar tenir molta habilitat musical, fent-li els cors de la cançó. Una actuació espectacular.

 

Elena López i Andrea Barato

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: