Netflix

Aquesta setmana us recomanem l’aplicació Netflix, una aplicació que a través d’una tarifa de pagament mensual pots veure pel·lícules i sèries de tot tipus.
L’aplicació és apta per tots els dispositius (mòbils, tabletes, ordinadors…) amb disponibilitat fins a 4 usuaris per compte.

Netflix en Espanya proposa tres tarifes diferents:

  • Bàsic. És la tarifa més barata, té un preu de 7,99€ mensuals i permet gaudir de l’aplicació en un dispositiu però sense qualitat HD.
  • Estàndard. La tarifa té un cost de 9,99€ al mes i permet gaudir de Netflix en dos dispositius simultàniament i el contingut és en HD.
  • Prèmium. És la tarifa “top”, té un cost de 11,99€ al mes i es pot fer ús de l’aplicació en quatre dispositius a la vegada amb qualitat 4K (disponible en televisions).

Estan bé, oi? Potser triar-la és una mica difícil perquè has de pensar quina és la que més s’adapta a tu.

També hem de dir que els preus de Netflix poden variar depenent del país on es contracti. Però si surts d’Espanya, no hi cap problema, podràs gaudir de l’aplicació sense problema.

També volem fer recalcament en una cosa, que es pugui veure en dos dispositius simultàniament, no vol dir que només ho puguis veure en dos dispositius concrets. És a dir, si un dia utilitzes Netflix a la televisió i al telèfon mòbil a la vegada, un altre cop que es vagi a fer ús d’aquest, podrs utilitzar un altre mòbil i una tableta. Enteneu?

 

Mika Franganillo i Elena López

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: