Recuérdame

Aquesxta setmana a cinemaniàtics us recomanem la pel·lícula Recuérdame. 

Tyler Hawkins és un jove rebel afectat pel suïcidi del seu germà, que des d’aquest fet, té una precària relació amb el seu pare, Charles Hawkins.
El jove, no creia que alguna persona pogués comprendre la situació per la qual estava passant, fins el moment que va conèixer a Ally Craig, una noia amb un passat similar, que va presenciar l’assassinat de la seva mare.

Fins llavors, l’únic amor de la seva vida havia sigut la seva germana petita Caroline Hawkins, a qui a causa de la pèrdua del seu germà gran, sent la necessitat de cuidar-la, protegir-la, en especial de la diferència del seu pare.
Encara que l’amor era l’últim que tenia en els seus plans, a mesura que l’afecte d’Ally interromp en la seva vida per curar-lo (tot i que ella no sembla ser-ne conscient) comença a enamorar-se d’ella de forma inesperada. És a través d’aquell amor que comença a donar-li sentit i una mica de felicitat a la seva vida.

L’11 de setembre de 2001, un fet inesperat donarà un tomb a moltes vides i les canviarà completament.

Recuérdame és una inolvidable història acosta del poder de l’amor, la importància de la família i una moralitat sobre viure apassionadament i saber valorar cada moment de la vida.

Elena López i Mika Franganillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: